INICI SERVEIS PROJECTE BEARN  
 
 
 

LES NOVES RUTES DE BEARN

LA RUTA DE GRÀCIA
La ruta que us oferim pel barri de Gràcia combina els elements històrics amb els literaris, que són els que centren principalment el nostre recorregut. Amb una durada aproximada de dues hores es combina la lectura de fragments de llibres, la descoberta de part de la història cultural oculta del barri i la reivindicació de personatges, fets i llocs que fan que la vila de Gràcia es converteixi en quelcom de ben interessant.
PREU: 10 EUROS PER PERSONA (DESCOMPTES PER A GRUPS DE 4 PERSONES O MÉS).
DÍES: DISSABTE 10 DE GENER I DIUMENGE 18 DE GENER.

LA RUTA PER LA BARCELONA NEGRA
La ruta per la Barcelona negra combina tant els casos literaris com els reals en un passeig que ens endinsa en la Barcelona vella. Són dues hores de ruta a través essencialment del barri del Raval, però sense renunciar als espais per on transitaven els detectius més immortals de la literatura nostrada. Una descoberta que se centra en els títols de la literatura catalana però també en personatges reals com Enriqueta Martí, la vampira del carrer de Ponent però també en altres casos luctuosos de la Crònica Negra barcelonina.
PREU: 10 EUROS PER PERSONA (DESCOMPTES PER A GRUPS DE 4 PERSONES O MÉS)
DIES: DIUMENGE 25 DE GENER i DIUMENGE 1 DE FEBRER

LA RUTA PER LA BARCELONA DE LES UTOPIES
David H. Rosenthal és un dels màxims estudiosos del període de les utopies a Barcelona, els anys compresos entre el 1914 i el 1936. Fruit d’això és el llibre “Banderes al vent”, publicat per l’Editorial Meteora. En aquesta ruta ens passejarem pels escenaris dels llibres i descobrirem els principals escenaris de la Barcelona que lluitava per mantenir les seves llibertats i les utopies en aquests 22 anys fascinants de la nostra història.
PREU: 15 EUROS PER PERSONA (INCLOU UN EXEMPLAR DEL LLIBRE)
DÍES: DISSABTE 17 DE GENER, DIMECRES 14 DE GENER, DIUMENGE 8 DE FEBRER.

RUTA DE GRÀCIA I RUTA NEGRA, 16 EUROS (ESTALVI 4 EUROS)
RUTA DE GRÀCIA I RUTA DE LES UTOPIES, 21 EUROS (ESTALVI 4 EUROS)
RUTA NEGRA I RUTA DE LES UTOPIES, 21 EUROS (ESTALVI 4 EUROS)
PACK PER LES TRES RUTES: 27 EUROS (ESTALVI 8 EUROS)


Totes les rutes de dissabte i diumenge començaran a les 11.00 hores. Les del dimecres a les 19.00 hores. Cal inscripció prèvia enviant un correu a ballaruga1@gmail.com i fent el pagament per transferència al compte ES32 2100 0863 2401 0095 3918

ATENCIÓ, SI VOLEU FER AQUESTES RUTES DE FORMA PRIVADA O EN UN ALTRE HORARI O DIA NO DUBTEU EN DEMANAR-NOS DISPONIBILITAT!